';

MØT DE JONG DUKE NIO.

  • Under dekselet på kaffemaskinen er det installert 50 sensorer. Hver og en har oppgaver som gjør kaffebrygging mer knirkefritt på arbeidsplassen.

  • Sensorene kommuniserer over internett via et SIM kort til et kontrollsenter som overvåker maskinene i sanntid.

  • Ved å måle disse verdiene over nettet kan vi være i forkant og utføre preventive tiltak som reduserer servicebehovet med 30-80% avhengig av oppsett og tilvalg.

  • Vår kaffe er «slowroasted» på lav temperatur i hele 15 minutter, noe som gir en rikere smaksopplevelse, lavere forbruk og redusert slitasje på maskinen.

Sa vi kaffemaskin? La oss heller kalle det en datamaskin som brygger kaffe.

Etter 25 år i kaffebransjen så vi hvor lite effektive tradisjonelle kaffemaskiner var. For å lage bedre maskiner, tok vi i bruk ny teknologi og et SIM-kort som kan koble maskinene til internett.

Via et SIM-kort som sender informasjon hvert femte minutt, kan man enkelt få beskjed om når det må skiftes deler på maskinene. Bytte av maskindeler skjer planlagt og i forkant av driftsstans.

Ved hjelp av SIM-kort og kontrollsenter fra Telenor har vi gjort kaffe på arbeidsplassen billigere, mer miljøvennlig og smakfullt.

Så langt har vi i Nordic Drinks satt 300 IoT-koblede maskiner og er med det bare i startgropen.

KAFFEMASKINENS.

TESLA.

SLOWROASTED.

KAFFE.

Slowroasted kaffe fra Lincoln&York.

Kaffen vår er fra Lincoln & York; Dette er «slowroasted» kaffe av svært høy kvalitet. Vår kaffe er brent på lav temperatur i hele 15 minutter, noe som gir en rikere smaksopplevelse, samtidig med at det krever et lavere forbruk og maskin slitasje reduseres.

Vi har satt sammen et sortiment som dekker mer enn 80% av hva som drikkes av kaffe i Norge. All vår kaffe er 100 % Arabica.

  • Breakfast: Dette er en relativ lett og lys kaffe, tilsvarende det mange forventer av en norsk frokost kaffe. Bønnene kommer fra Brasil.

  • Dark Roast: Vår bestselger. En noe mørkere kaffe hvor det er også er mye smak av sjokolade og bær. Bønnene kommer fra Columbia, Brasil , Sentral Amerika og Kenya.

  • Continental: Dette er vår mørkeste kaffe. Smaken er som navnet tilsier, en mørkere, rundere kaffe tilsvarende det du ofte får lenger sør i Europa. Bønnene kommer fra Brasil og Etiopia.

  • Peru Sumatra: Dette er en spennende kaffe. Mer syrlig enn det mange er vant til. En typisk «slurpekaffe» som fungerer like godt til espresso. Bønnene er fra Peru og Somatra.

  • Espresso: En espresso av høy kvalitet med en lang ettersmak. Bønnene kommer fra Brasil og Sentral Amerika.

  • Espresso Exclusive: Dette er vår beste espresso. Smaken er mer kompleks enn i vår vanlige espresso. Bønnene kommer fra Brasil, Sentral Amerika og Etiopia.

Ønsker du denne kaffemaskinen på jobben?

Kontakt oss så undersøker vi mulighetene for å installere en De Jong DUKE Nio hos dere også.

*

*

*